Cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să lansăm astăzi noul site al bisericii. Acest proiect a fost de mult timp plănuit, dar nu s-a ajuns la un rezultat satisfăcător. Motivația utilizării mediului online pentru perioada de izolare ne-a determinat să mergem mai departe și să îmbunătățim imaginea site-ului bisericii noastre.

Nevoia de schimbare a pornit din 2 direcții la fel de importante:

  1. Tehnologia vechiului site era învechită și expusă atacurilor din mediul online. În toată istoria bisericii au fost și împotriviri. În secolul acesta al tehnologiei și imaginilor ochii noștri sunt asaltați de informații nefolositoare sau dăunătoare. Păstrarea site-ului într-o stare buna din punct ce vedere al “sănătății” tehnologiei e o necesitate, nu o opțiune. În 1 Petru 5:8 apostolul Petru spune “Fiți treji și Vegheați! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcnește și caută pe cine să înghită”. Acest leu dă târcoale și in mediul online și caută sa răpună lucrarea lui Dumnezeu și mediul prin care El poate vorbi. 
  2. Estetica vechiului site nu mai era la zi cu standardul zilelor noastre. Chiar dacă moda și felul lumii de a reprezenta lucrurile nu trebuie să influențeze Biserica lui Dumnezeu, trebuie să ținem cont de faptul că lucrarea pe care o facem are ca scop glorificarea Creatorului cerului și al pământului. Ne uităm în jurul nostru și vedem frumusețe în natură, frumusețe în lucrurile create de Dumnezeu și trebuie sa dăm ce e mai bun în toate domeniile. 

Niciodată un mediu online nu va înlocui părtășia cu biserica și prin această tranziție nu dorim sa încurajăm lipsa din comunitatea fizică. Viziunea pentru site-ul bisericii noastre e ca el sa fie un mediu unde să putem promova întâlnirile, comunitatea și credința noastră și să putem ajunge cu Evanghelia la diferite categorii de oameni. 

În același timp ne dorim sa fim de folos pentru cei care nu se pot deplasa pentru părtășiile din casa de rugăciune, cu atât mai mult cu cât am fost izolați în casele noastre și am fost alături unii de ceilalți prin intermediul tehnologiei. Prin ajutorul lui Dumnezeu ne dorim să avem informațiile și anunțurile actualizate în permanență și să contribuim într-un mod real la bunul mers al bisericii.

În final, vă invităm să adăugați această lucrare pe lista dumneavoastră de rugăciune și așteptăm idei pentru îmbunătățirea site-ului. Așteptăm implicarea dumneavoastră prin intermediul formularului de contact.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!