Stimați vizitatori,

Suntem onorați de alegerea pe care ați făcut-o să accesați pagina de internet a Bisericii Penticostale Nr. 1 din Cluj- Napoca. Vă stăm la dispoziție cu resurse și informații care să vă ajute la cunoașterea lui Dumnezeu și la dezvoltarea dumneavoastră spirituală.

Ca biserică creștină care acordă o importanță deosebită Cuvântului lui Dumnezeu, suntem preocupați să creăm un mediu prielnic pentru glorificarea lui Dumnezeu, creșterea spirituală a copiilor Săi precum și mântuirea celor din jurul nostru. Pentru atingerea acestui obiectiv, noi învățăm necesitatea dezvoltării unei relații personale cu Dumnezeu dar și a unor relații apropiate cu cei din jurul nostru.

Ne dăm seama că societatea în care trăim are nevoie de ceva mai mult decât de vorbe frumoase despre dragostea lui Dumnezeu. Ea are nevoie de dragostea arătată în mod practic de cei care se numesc copii ai lui Dumnezeu, iar noi chiar asta vrem să facem. De aceea, dacă doriți să ne contactați, puteți face lucrul acesta și vă asigurăm că vom fi alături de dumneavoastră în rugăciunile pe care le înălțăm înaintea lui Dumnezeu pentru problemele cu care vă confruntați în viață. De asemenea, vă invităm să participați împreună cu noi la închinare pentru a experimenta ceva mai mult decât un serviciu religios în părtășia unor oameni care Îl caută sincer pe Dumnezeu!