Activitatea departamentului de misiune pe sate se desfășoară în bisericile din sectorul care aparține Bisericii Nr. 1, Cluj-Napoca, și anume:

  1. Coruș

  2. Fânațe

  3. Suceagu

  4. Nădășel

  5. Sânpaul

  6. Sumurduc

  7. Șardu

  8. Mihăiești

  9. Berindu

  10. Sâncraiu Almașului

Lucrarea are ca obiectiv susținerea lucrării spirituale în bisericile din aceste localități.

Slujitori din biserica noastră vizitează cu regularitate aceste biserici pentru a oferi fraților hrană spirituală din Cuvântul lui Dumnezeu prin predicare și învățătură, asistență spirituală prin sfătuire și consiliere, fiind aproape de ei în problemele prin care trec și cu care se confruntă. Bineînțeles, căutăm să oferim sau să propovăduim Evanghelia lui Cristos celor pierduți, care nu-L cunosc pe Dumnezeu.

În toată această lucrare a departamentului sunt implicate cu regularitate și după o planificare grupuri din departamentul de tineret, dar și alți frați care participă ocazional.

Însă, întrucât nevoia este mare, solicitarea de implicare rămâne deschisă pentru toți credincioșii serioși și maturi spiritual, cu chemare de la Dumnezeu pentru slujire.

Viziune

Să urmărim creșterea și dezvoltarea spirituală a credincioșilor, prin cunoașterea lui Dumnezeu și a Cuvântului Său, și mântuirea celor pierduți prin evanghelizare.

Echipă

Gheorghe Crișan

Sânpaul, Mihăiești, Sâncraiu Almașului, Șardu, Nădășel, Berindu

Vasile Crișan

Mihăiești

Sami Tîmbuc

Mihăiești, Berindu, Nădășel

Traian Florea

Șardu, Suceagu

Olimpiu Mureșan

Sânpaul

Dani Deac

Sâncraiu Almașului

Mesaroș Vasile

Popești, Corușu, Sumurduc, Fânațe

Radu Pop

planificarea grupurilor de tineri pentru sate

Cum pot să mă implic

Exprimându-ți dorința și disponibilitatea de a te implica în lucrarea de slujire în bisericile de pe sate. Nevoia este mare, iar această lucrare conferă celor care se implică ocazia de a sluji și de a crește în slujire.

În această perioadă, lucrarea s-a desfășurat prin contact telefonic, prin mediile digitale, păstrând legătura cu credincioșii și asistându-i în nevoile lor.

Persoane de contact

Sami Tîmbuc sau ceilalți frați slujitori responsabili din partea bisericii noastre în bisericile din sector
Formular de contact