Activitatea cu mamele presupune o întâlnire lunară cu toate mamele din biserică și nu numai, doritoare de a avea părtășie în rugăciune și învățătură specifică.

În acest timp, câteva fete voluntare desfășoară activități cu copiii noștri într-o altă sală.

Printre invitații noștri de până acum s-au numărat: sora Piri Pop, Simona Rusu, Ana Druhora, Rozi Mogosan, medici și psihologi creștini etc.

De asemenea, la întâlnirile noastre adunăm bani pentru diferite cauze.

În restul timpului, păstrăm legătura printr-un grup de WhatsApp, din care fac parte majoritatea mamelor din biserică, grup pe care ne scriem motivele de rugăciune, postăm predici, cântări, versete de încurajare, anunțuri etc. Bineînțeles, când circumstanțele permit, obișnuim să ne și vizităm reciproc cu diferite ocazii.

În perioada aceasta, comunicăm mai mult pe grupul de WhatsApp. Miercurea obișnuim să postim pentru familii, cele care putem, iar în unele seri ne înțelegem să ne rugăm împreună pentru anumite motive și cereri de rugăciune.

Viziune

Dorim să invităm diverse femei creștine cu experiență, mame la rândul lor, care să prezinte teme relevante pentru mămici.

Un alt scop e să ne rugăm împreună unele pentru altele și pentru familiile noastre, să avem libertatea să ne împărtășim motivele de rugăciune și să creăm o atmosferă plăcută de familie.

Echipă

Ema Brad

Anamaria Pop

Lidia Bota

Cristina Baciu

Implicare

Este binevenită implicarea fetelor voluntare, cu ceva experiență în lucrarea cu copiii, care să se ocupe de copilași în timpul întâlnirilor lunare.