Formația de alamă a bisericii s-a format în urmă cu 70 de ani și a fost înființată din dorința de a participa la lucrarea de evanghelizare.

A suferit mai multe transformări de-a lungul timpului, ultima fiind marcată de trecerea de la fanfară la brass band.

În prezent, formația este compusă dintr-un număr de 50 de membri activi, majoritatea fiind tineri și copii, alături de oameni maturi care au un rol foarte important.

Misiunea noastră rămâne și astăzi aceea de a avea un impact în afara zidurilor bisericii, participând atât la înmormântări, cât și la evenimente organizate în oraș (ex. Marșul pentru viață, colindat).

Viziune

Unul dintre scopurile acestei lucrări este de a implica copiii, vârsta minimă fiind de 10 ani.

De ce considerăm importantă implicarea copiilor?

Deoarece este o bună ocazie de a se educa din punct de vedere muzical, creându-și în același timp relații sănătoase în cadrul bisericii.

Participarea la o formă de slujire le dezvoltă, totodată, simțul responsabilității față de slujire și față de un bun al bisericii (instrumentele).

Repertoriul pe care îl abordăm oglindește dorința noastră de a fi actuali, urmărind astfel implicarea bisericii în slujirea noastră.

Echipă

Tothăzan Abel Vinicius

Souca Alin

Tothăzan Etris

Filip Gabi

Coroian David

Pavăl Ligia

Vlad Raluca-Ramona

Implicare

Implicarea în această slujire nu se poate face oricând. Există grupe de începători care se formează odată la un an sau doi. În momentul în care hotărâm crearea unei noi grupe, anunțăm public atât în biserică cât și în mediul online.

Această slujire este una specială implicând multă responsabilitate.

În primul rând, trebuie să fii dispus să înveți teoria muzicii, să cânți la un instrument și să ai grijă de el.

În al doilea rând, este o slujire care consumă mult timp, întrucât presupune două repetiții pe săptămână, slujiri în biserică, înmormântări, necesitatea de a studia pentru a evolua.

Desigur, există și partea recreativă formată din tabere și participarea la alte activități menite să ajute la consolidarea relațiilor între membrii grupului.

Persoane de contact

Abel Tothăzan
Alin Souca
Etris Tothăzan
Formular de contact